Udruženje Inženjera Geotehničara u Bosni i Hercegovini

Poziv na Panel diskusiju – Iskustva u primjeni Pravilnika o geotehničkim istraživanjima i ispitivanjima te organizaciji i sadržaju misija geotehničkog inženjerstva

Udruženje Inženjera Geotehničara u BiH poziva Vas na PANEL-DISKUSIJU: Iskustva u primjeni Pravilnika o geotehničkim istraživanjima i ispitivanjima te organizaciji i sadržaju misija geotehničkog inženjerstva, koja će se održati u četvrtak, 19.01.2023. godine, u prostorijama Univerziteta u Sarajevu – Građevinskog fakulteta, s početkom u 09:30h.

O svojim iskustvima u primjeni Pravilnika govorit će aktivni sudionici u procesu građenja ispred reda investitora, projektanata, izvođača i nadzora.

Nadamo se Vašem dolasku, kako bismo, kroz izlaganje panelista i aktivno učešće publike kroz pitanja i komentare, formirali zaključke o pozitivnim stranama Pravilnika, i o eventualnim potrebama za izmjenama i dopunama Pravilnika.

Molimo Vas da Vaš dolazak potvrdite najkasnije do 10.01.2023. godine na e-mail: info@uig.ba.

Program panel diskusije možete pogledati ovdje.

Udruženje Inženjera Geotehničara u Bosni i Hercegovini je osnovano 19. novembra 2012. godine sa zadatkom daljnjeg jačanja, promocije i afirmacije profesije inženjera geotehničara u Bosni i Hercegovini.

Kontakt informacije

Udruženje Inženjera Geotehničara
u Bosni i Hercegovini

Stjepana Tomića 3
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Tel: +387 33 278 412
Web: www.uig.ba
E-mail: info@uig.ba